Kom binnen bij bedrijven: 17 maart 2017

Pak uw kans en doe op 17 maart 2017 mee met Kom binnen bij Bedrijven

Heeft u nu of binnenkort een vacature? Zijn stagiair(e)s met ideeën altijd welkom bij u? Wilt u een BBL-plek aanbieden, werkzoekenden ervaring laten opdoen of uw bedrijf presenteren aan vrijwilligers? Doe dan mee aan de open dag ‘Kom binnen bij bedrijven’ op vrijdag 17 maart 2017.

Zet een of twee uurtjes uw deuren open, en maak persoonlijk kennis met mensen die geïnteresseerd zijn in úw organisatie!

Kijk voor meer informatie op www.groenehartwerkt.nl en meld u nog vóór 17 februari aan. Dat kan snel en eenvoudig online. U kunt ook bellen met Dorine van der Meer, accountmanager voor gemeente Gouda: 06 – 48 13 55 10. Deelname is uiteraard gratis.

‘Kom binnen bij bedrijven’ is een initiatief van Groene Hart Werkt!; een samenwerkingsverband van gemeenten, bedrijven/organisaties en onderwijs in het Groene Hart om de economie in deze regio te versterken. De open dag wordt gehouden in de gemeenten Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas, Waddinxveen, Krimpenerwaard en Woerden, en wordt lokaal én regionaal gepromoot. U kunt dus belangstellenden uit de hele regio verwachten.

Ontmoet uw toekomstige medewerker(s)!

Fotografie Lakerveld Fotodesign