Goudse Anita Witzier presenteert uitreiking Ondernemersprijs Midden-Holland

Maandag  8 januari aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeenten Gouda, Zuidplas, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Bodegraven-Reeuwijk.

Anita Witzier zal deze vierde editie van de Ondernemersprijs Midden Holland presenteren.  De van geboorte Goudse Anita is onder andere bekend van de televisieprogramma’s Memories, Recht uit het hart en De Reünie. Daarnaast is Anita ambassadeur van het Reumafonds en Stichting Hulphond Nederland. Anita is een ondernemende, sympathieke en betrokken presentatrice. De verwachting is dan ook dat Anita de genomineerde bedrijven volledig tot hun recht zal laten komen.

De genomineerde bedrijven worden maandag 8 januari in De Goudse Schouwburg aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren. In de categorie Detailhandel & Horeca zijn De Zalm Horeca Groep uit Gouda, Oogzorg Bastiaan Optiek uit Waddinxveen en Slagerij van Rietveld uit gemeente Bodegraven-Reewijk genomineerd. De MKB-categorie wordt bezet door Carapax IT en Van Munster & Zonen Sanitair uit Gouda en Zilvertron B.V. uit gemeente Krimpenerwaard. Excent Tandtechniek uit Gouda, Van der Loo Yachtinteriors uit Waddinxveen en LKP Plants uit gemeente Zuidplas zullen strijden om de award in de categorie Grootzakelijk.

De deskundige jury, onder leiding van notaris Nicole Stigter, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren.

Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Bestel uw kaarten via: www.nbe.nu. Network Business Events informeert belangstellenden via social media: facebook.com/opmiddenholland  of twitter: @NBEnu #OPMH18.