Brandbrief Afrit en toerit A12 komende uit en gaande naar Rotterdam en Den Haag (toe- en afrit 11).

Vanuit Gouda Onderneemt is er een brandbrief gestuurd over de toerit vanuit Gouda naar de A12 richting Den Haag/Rotterdam. Deze kan verdwijnen. In de plannen is sprake van het eventueel afsluiten van deze toerit. Eerder was ook sprake van het eventueel afsluiten van de afrit vanaf de A12 uit richting Den Haag/Rotterdam naar Gouda, maar deze afsluiting is in het geheel van de baan.

In de brief wordt ook het ongenoegen uitgesproken over de afsluiting van afrit 11 vanuit Den Haag/Rotterdam naar Gouda. Inmiddels wordt deze variant niet meegenomen in de berekeningen.

Klik hier voor de brief aan het college B&W, gemeenteraad en regio M-H.

Inmiddels is het eventueel afsluiten van afrit 11 naar Gouda van de baan. Dat is goed nieuws. Nu alle inzet op de toerit dat vanuit Gouda in richting Den Haag/Rotterdam blijft…. Gouda Onderneemt stelt  het op prijs  als u de petitie tekent:

https://goudaaandea12.petities.nl