Uitnodiging kennisbijeenkomst Provincie Zuid-Holland Logistiek op en rond werklocaties: nu en in de toekomst

 

Kennisbijeenkomst werklocaties 2018 Provincie Zuid-Holland

Datum: 24 april 2018
Locatie: Bedrijventerrein Greenparc Bleiswijk
Tijd
15.30 inloop
16.00 tot 20.00 inhoudelijk

Logistiek op en rond werklocaties: nu en in de toekomst

Nederland, pakhuis van Noordwest-Europa, barst uit zijn voegen – nos.nl 25 maart 2018 (Achille Prick)

In Nederland is het afgelopen jaar het recordaantal van bijna twee miljoen vierkante meter aan distributiecentra in gebruik genomen. De komende jaren zal het aantal blokkendozen langs snelwegen en op bedrijfsterreinen flink verder groeien. Wat doet dit voor bedrijventerreinen? Hoe werken de beslissingen die we nu nemen uit in de toekomst? Wat is slim en duurzaam? En wat moeten we vooral niet doen?

24 april willen we dit, zoals u van ons gewend bent, van diverse kanten belichten. Vorig jaar hebben we bijvoorbeeld vrachtwagenparkeren behandeld, ook al is dit een thema, leggen we nu onze accenten op andere factoren, en belichten we de trends die we kunnen herkennen. Zoals de plek zelf, het vestigingsklimaat voor de sector, duurzame logistiek en arbeidsmarkt. Maar ook kleinschalig versus grootschalig, waar heb je wat van nodig in de regio en de provincie? En wat kan het wegennet allemaal aan?

Dit is een vooraankondiging van de kennisbijeenkomst, het definitieve programma volgt later. De bijeenkomst is kosteloos U kunt zich alvast aanmelden door Rob Poolen te mailen met uw contactgegevens via r.poolen@pzh.nl.

Met vriendelijke groet en tot 24 april 2018

Het team van economische zaken Provincie Zuid-Holland.