Uitnodiging 22 november | 16.00 uur | Cyclus | Regiobijeenkomst ondernemersverenigingen M-H

Beste voorzitters van de ondernemersverenigingen in de regio Midden-Holland,

De samenwerking tussen ondernemersverenigingen in de regio Midden-Holland is vorig jaar ingezet en willen wij nu graag formaliseren. Veel vraagstukken waar we mee van doen krijgen, hebben een regionaal karakter of kennen veel raakvlakken en gemeenschappelijkheden.

Net als vorig jaar hebben het Ondernemers Platform Waddinxveen en Gouda Onderneemt het initiatief genomen om een regiobijeenkomst voor de ondernemersverenigingen in Midden-Holland te organiseren en we vragen je om 22 november in je agenda te zetten. Een officiele uitnodiging volgt snel, net als de agenda.

De bijeenkomst vindt plaats bij Cyclus, Oostbaan 1090 Moordrecht (Gouwe Park) en begint om 16.00 uur. We horen graag of je erbij aanwezig bent. Het is eventueel mogelijk om een vertegenwoordiger van jullie vereniging aan te melden.

Meld je aan!

Klik hier voor de agenda

Met vriendelijke groet,

Jan Roggeveen –                                                                         Nico Voogt
voorzitter Ondernemersplatform Waddinxveen –       voorzitter Gouda Onderneemt